Welkom bij Poetshal 18 de specialist op het gebied van carcleaning en professionele reiniging van machine´s, locaties en artikelen. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en maatwerk.

Een auto aanschaffen doe je niet elke dag. Daarom zijn hulpmiddelen zoals een gratis kentekencheck erg nuttig. Via Kenteken Check voer je een gratis kenteken check uit en ontvang je de info over:

  • Eigenarenhistorie
  • Waarde voertuig
  • Kilometerstand/Tellerstand
  • APK Datum
  • Schadeverleden
  • Wegenbelasting
  • Tientallen andere punten

Kijk voor meer informatie op https://www.kentekencheck.nu/

Het is erg druk geweest sinds de opening op de nieuwe locatie vandaar dit nieuws bericht.

Sinds 1 Maart 2016 zijn wij verhuist naar Zalmweg 34 A te Raamsdonksveer.
Onlangs is er veel geïnvesteerd in de aller nieuwste technieken, apparatuur en producten om de kwaliteit tot een hoger niveau te brengen.
Bij ons staat kwaliteit op nr 1.

De locatie is nu ruim 200m2 groot wat bijna 2 keer zo groot is als voorheen tevens is de hoogte 7,5 meter hoog.
Wij kunnen nu zonder ongemak grote voertuigen tot 12 meter lang binnen rijden.
De overhead deur is 5×5 meter.

Onze werkzaamheden zijn ook fors uitgebreid.
Wij zijn benoemd tot Gyeon gecertificeerd detailer wat inhoudt dat wij voorzien zijn van vakkundige kennis en apparatuur om exclusieve behandelingen aan te mogen bieden. Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de zo genoemde Quartz glascoatingen.
Meer hierover leest u in het kopje diensten-glascoating.

Wij zijn benoemd tot Proteam gecertificeerd center wat inhoudt dat wij bekwaam zijn om krassen en steenslag door middel van speciale techniek uit te voeren.
Meer hierover leest u in het kopje diensten-Proteam.

Wij verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie.

Tot ziens in de poetshal
Groeten
Robin Vartiainen

Wegens verhuizing naar een andere locatie worden er tot en met begin 2016 geen werkzaamheden verricht, enkel op locatie verrichten wij in deze periode nog werkzaamheden. Begin 2016 wordt de nieuwe locatie in Raamsdonksveer geopend, hou de website en onze Facebook pagina in de gaten voor de vorderingen.

Graag tot ziens op onze nieuwe locatie.

Welkom op de nieuwe website van Poetshal 18. Na de start van ons bedrijf afgelopen januari werd het de hoogste tijd om ons bedrijf een digitaal ‘thuis’ te geven. Op deze website, gerealiseerd door communicatie expert Collega Jan, kunt u alle informatie vinden over ons bedrijf en onze activiteiten.

Ook houden wij u via ons digitale thuis op de hoogte van alle opdrachten die wij invullen en de ontwikkelen die binnen ons bedrijf plaats vinden.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie of advies? Neemt u dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.