Welkom bij Poetshal 18 de specialist op het gebied van carcleaning en professionele reiniging van machine´s, locaties en artikelen. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en maatwerk.

Over Poetshal 18
Onze kwaliteiten en services

Poetshal 18 is een flexibel en professioneel (auto) poetsbedrijf. Wij reinigen en herstellen op professionele wijze allerlei producten, voertuigen en locaties. De doelstelling van Poetshal 18 is om de wensen van haar klanten naar tevredenheid in te vullen en daarnaast een goede service en advies te bieden.

Of het nu gaat om een auto, boot, caravan, vrachtwagen of het reinigen van industriële machines, bij ons bedrijf kunt u altijd met uw wagenpark of materieel terecht. Ons bedrijf is te vinden op het industrieterrein Dombosch1 te Raamsdonksveer en werkt voor haar industriële relaties ook op locatie.

Poetshal18 is gestart in januari 2013 en heeft in een relatief korte tijd een positieve reputatie weten op te bouwen. Verder hebben wij een betrouwbaar en ervaren team aan ons verbonden  die dagelijks klaar staan om uw opdrachten op kundige wijze te verwerken.

Heeft u vragen met betrekking op het reiniging en herstellen van uw producten, voertuigen of locatie? Neemt u dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en inzicht over de mogelijkheden en oplossingen die wij u kunnen bieden. U vind onze contactinformatie op de contactpagina.