Bootreiniging

Wil je een boot laten reinigen of verkoopklaar maken? Bij Poetshal 18 kan je terecht voor alles op het gebied van bootreiniging. Wij reinigen zowel het interieur als exterieur van jachten en boten.

Je kan bij ons terecht voor het polijsten van het exterieur, herstellen van het interieur, maar ook voor producten als je zelf aan de slag wilt. Wij geven je ook graag tips hoe je dat het beste kunt doen.

 

Een boot heeft enorm veel te verduren in het water. Een boot kan met 1 jaar al zijn glans verliezen doordat UV stralen het pigment uit de lak onttrekken. Door middel van polijsten en het in de wax zetten krijgt jouw boot direct een goede bescherming en nieuwe uitstraling.

Ook verzorgen wij glas coating voor boten waardoor je langer plezier hebt van het eindresultaat. Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan een gratis intake in. 

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Voor behandeling

Na behandeling

Meer informatie over onze behandelingen?

Geheel vrijblijvend

Hoe werkt de intake?

Glas coating voor jouw boot

Bescherm je boot met een professionele glascoating.  Glascoating zorgt voor een langdurige bescherming , heeft zelfreinigende eigenschappen en geeft een schitterende glans.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij horen graag van je.