Lakcorrectie auto

Heeft jouw auto last van (was)krassen, verkleuring,   hologram effecten of een doffe lak? Wij kunnen de lak herstellen naar de showroom conditie, of vaak zelfs nog beter. Lakcorrectie is de term die wij gebruiken voor het polijsten van lakoppervlakken.

Lakcorrectie gebruiken wij als term voor polijsten.  Bij Poetshal 18 wordt het lakwerk gecorrigeerd en niet gepoetst of gemaskeerd. Het grote verschil zit hem in het eindresultaat op de lange termijn.

Het proces

Bij een lakcorrectie verwijderen we een veilige hoeveelheid blanke lak waardoor we lakimperfecties en beschadigingen verwijderen. Stel je voor dat een auto flink wat waskrassen heeft opgelopen door bijvoorbeeld de ‘krasstraat’ en de auto een laagdikte van 50 micronmeter ( toplaag: blanke lak) heeft.

 

Bij een intensieve lakcorrectie ( polijsten ) wordt 10 micronmeter verwijdert om deze in meerdere stappen te kunnen corrigeren. Het resultaat na een lakcorrectie is permanent totdat deze opnieuw wordt aangetast door factoren. Wat je ziet is ook daadwerkelijk zo en is niet voorzien van vullende en maskerende middelen omdat het lakwerk gronding wordt ontvet na correctie om zo het resultaat te kunnen beoordelen

Inspectie en prijsopgave

Een lakcorrectie behandeling kunnen wij niet telefonisch doornemen. Wij inspecteren het lakwerk tijdens een vrijblijvende intake. Daarbij brengen we jouw wensen in kaart en geven je advies over de te kiezen behandeling.

Wil je graag weten wat de kosten zijn om het lakwerk te herstellen ? Vraag dan geheel vrijblijvend een intake aan om alle informatie en mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie over onze behandelingen?

Geheel vrijblijvend

Hoe werkt de intake?

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend