Nieuwe locatie geopend

Het is erg druk geweest sinds de opening op de nieuwe locatie vandaar dit nieuws bericht. Sinds 1 Maart 2016 zijn wij verhuist naar Zalmweg 34 A te Raamsdonksveer.

Onlangs is er veel geïnvesteerd in de aller nieuwste technieken, apparatuur en producten om de kwaliteit tot een hoger niveau te brengen. Bij ons staat kwaliteit op nr 1.

De locatie is nu ruim 200m2 groot wat bijna 2 keer zo groot is als voorheen tevens is de hoogte 7,5 meter hoog. Wij kunnen nu zonder ongemak grote voertuigen tot 12 meter lang binnen rijden. De overhead deur is 5×5 meter.

Onze werkzaamheden zijn ook fors uitgebreid. Wij zijn benoemd tot Gyeon gecertificeerd detailer wat inhoudt dat wij voorzien zijn van vakkundige kennis en apparatuur om exclusieve behandelingen aan te mogen bieden. Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de zo genoemde Quartz glascoatingen.
Meer hierover leest u in het kopje glascoating.

Wij zijn benoemd tot Proteam gecertificeerd center wat inhoudt dat wij bekwaam zijn om krassen en steenslag door middel van speciale techniek uit te voeren.Wij verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie.

Tot ziens in de poetshal

Groeten
Robin Vartiainen

Bericht delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email